Dedikerad WordPress Support

Tillbringa mindre tid att oroa dig för din WordPress-webbplats och mer tid för att få ditt företag att växa.
WP-Support ger er enastående WordPress Support vid varje steg på vägen.

WP-SUPPORT

Helsingborg Design LAB ger fullt stöd för WordPress Support till våra företagskunder som en del av paketet när vi utvecklar en webbplats. Baserat på feedback från våra kunder har vi därefter lagt till ett komplett supportpaket som kan läggas till som extra och löpande på årsbasis.

Vi förstår att många reklambyråer är upptagna för att se efter sina kunder och vill inte spendera mycket tid på tekniska saker relaterade till webbplatser. Det var naturligt för oss att lägga till den här tjänsten eftersom vi har utmärkt personal som ser efter servrar och webbplatser med rätt kunskap om WordPress-kodning.

Det går normalt sett mycket snabbt att fixa en bugg, ändra styling eller annons till CSS om du vet var du ska gå men det kan ta timmar av frustrerande försök och fel om du inte vet var du ska börja!

Stort stöd är nyckeln till en framgångsrik webbplatskampanj och det börjar här!

Lågkostnadspriser

Du har nått pris planeringen. Välj från en av våra två planer och låt oss börja migrera din webbplats. Våra prissättningsplaner är baserade på den tid du behöver. Våra paket börjar vid 2 timmar och det bästa är att vi använder varje minut för att ge er det bästa möjliga.

När du har nått dina 2 timmar kommer våra supportagenter att meddela dig och efter ditt godkännande kommer vi att uppgradera dig till nästa paket. Om du inte matchar den uppgraderaden tid den följande månaden kommer vi automatiskt nedgradera dig till det ursprungliga ombordpaketet.

Start – Paket 1

995 kr

/månad

Vårt startpaket inkluderar premium hanterad hosting,
Gratis migrering från din nuvarande server till vår hosting
SSL, Tema och Plugin uppdateringar.

2 timmar (120 aktiva minuter) dedikerad 24/7 tillgänglig support

Våra supportmoduler integreras direkt i din wordpress-webbplats.

Paket 2

1895 kr

/månad

Paket 2 inkluderar allt i Start – Paket 1 men skillnaden här är att vi lägger till fler supporttimmar.

Från de 2 dedikerade 24/7 tillgängliga support timmarna. Paket 2 uppgraderar dig till ytterligare 2 timmar, vilket ger dig totalt 4 timmar (240 aktiva minuter)

Våra supportmoduler integreras direkt i din wordpress-webbplats.

Paket 3

2895 kr

/månad

Paket 3 inkluderar allt i Start – Paket 1 men skillnaden här är att vi lägger till fler supporttimmar.

Från de 4 dedikerade 24/7 tillgängliga support timmarna. Paket 2 uppgraderar dig till ytterligare 6 timmar vilket ger dig totalt 6 timmar (360 aktiva minuter)

Våra supportmoduler integreras direkt i din wordpress-webbplats.

Varför WP-support?

Vad är WP-Support - Om oss

WP-Support grundades 2017 med en önskan om att skapa den bästa WordPress support och hosting plattform i världen. Vi är erfarna WordPress-utvecklare som insåg vikten av ett pålitligt WordPress-stöd baserat på ny teknik. Snabbhet är allt idag, men det är inte så lätt att optimera en WordPress-webbplats utan kännedom om kodning. Detta är något som behöver expertkunskap.

WP-SupportochHelsingborg Design LAB är beslutsamma för att göra skillnad för din upplevelse online.

Vi har arbetat väldigt hårt sedan vi lanserade denna tjänst. Idag är WP-Support ett internationellt team med engelsk- och svensktalande supportagenter bakom 12 fullstack-in-house internationella WordPress-utvecklare och 6 webbdesigners.

WP-Support har sedan dess lansering drivit gränserna för vad som är möjligt i branschen. Vi fokuserar helt enkelt på vad vi tror på och detta har resulterat i att locka likasinnade kunder som letade efter en bättre lösning för att upprätthålla och driva sin WordPress-webbplats.

Hur uppgraderar jag till ett större paket?

Att uppgradera är väldigt enkelt. Vi gör det åt dig!

Allt du behöver göra är att kontakta oss och så kommer att registrera dig direkt. Observera att du kommer att bli ombedd att uppdatera ditt kort om det behövs och uppdatera dina betalningsuppgifter genom vår säkra integration tillsammans med www.stripe.com vår betalningsleverantör

Hur nedgraderar jag till ett mindre paket?

Nedgradering sker automatiskt. Till exempel:

Månad 1: Du använder din två timmars supporttid och vill uppgradera för att kunna lägga till ytterligare 4 timmar till totalt 6 timmar.

Månad 2: Du använder bara 2 timmar och du kommer då endast att faktureras i 2 timmar, dvs standardpaketet.

Du blir bara fakturerad en högre plan när du godkänner detta och om du fortsätter att använda fler timmar än en mindre plan. Dagen du inte använder dina timmar kommer du att bli nedgraderad.

Våra tjänster är snabba

Webbplatshastigheten beaktas av sökmotorer, det påverkar kraftigt konverteringar och användarupplevelse. Vi tar hastigheten för infrastruktur och svarstider mycket seriöst.

Vi är alltid i toppskick.

Hosting-teknik går fram med en fenomenal takt. Vi håller oss i framkant av dessa förändringar och omfamnar dem, så din webbplats alltid har övergripande.

Vi är pålitliga

Det är kärnan i vår verksamhet. En av de största problemen i hosting idag är ”det okända”. Från vår hårdvaru- och mjukvaruinfrastruktur till vår supportpersonal – du kan alltid räkna med oss.

Support som bryr sig

Stöd är vår främsta prioritet. Pro-aktiva WordPress-experter till din tjänst, som når ut när din uppmärksamhet behövs.

Optimerad WordPress-stack

Vi använder inget annat än den senaste och bästa teknik stacken optimerad för WordPress. Från Ubuntu, PHP 7, HHVM, Nginx, HTTP / 2 och MariaDB, kommer dina webbplatser att kunna hantera höga trafikstunder med lätthet.