Dedikerad WordPress Support för byråer

Tillbringa mindre tid att oroa dig för dina klienter WordPress-webbplatser och mer tid att få ditt företag att växa med enastående WordPress Support, WP-Support hjälper dig vid varje steg på vägen.

WP-SUPPORT

Helsingborg DesignLABger fullt WordPress-stöd till våra företagskunder.

Vi förstår att många reklambyråer är upptagna för att se efter sina kunder och vill inte spendera mycket tid på tekniska saker relaterade till webbplatser. Det var naturligt för oss att lägga till den här tjänsten eftersom vi har utmärkt personal som ser efter servrar och webbplatser med rätt kunskap om WordPress-kodning.

Det går normalt sett mycket snabbt att fixa en bugg, ändra styling eller annons till CSS om du vet var du ska gå men det kan ta timmar av frustrerande försök och fel om du inte vet var du ska börja!

Stort stöd är nyckeln till en framgångsrik webbplatskampanj och det börjar här!

Lågkostnadspriser

Du har nått pris planeringen. Välj från en av våra tre planer och låt oss börja migrera din webbplats.

Start 10

8 995 SEK

Upp till 10 sidor

Start byrå paket – Vi hanterar upp till 25 WordPress-webbplatser. Allt från mindre ändringar, till buggfixar för att optimera hastigheten. Vi gör allt tekniskt som klassificeras som support. Vi hanterar även en dedikerad wordpress-server för alla 25 webbplatser.

Detta är inkluderat i priset:
10 WordPress optimerade dedikerade installationer baserat på Google Cloud.
5 timmar dedikerad support räknade i minuter.

Studio 25

19 995 SEK

Upp till 25 platser

Start byrå paket – Vi hanterar upp till 25 WordPress-webbplatser. Allt från mindre ändringar, till buggfixar för att optimera hastigheten. Vi gör allt tekniskt som klassificeras som support. Vi hanterar även en dedikerad wordpress-server för alla 25 webbplatser.

Detta är inkluderat i priset:
25 WordPress optimerade dedikerade installationer baserade på Google Cloud.
10 timmars dedikerad support räknade i minuter.

Byrå 50

39 995 SEK

Upp till 50 sidor

Företagsagenturspaketet – Vi hanterar upp till 50 wordpress-webbplatser, allt från hosting, mindre ändringar, till buggfixar för att optimera hastigheten. Vi gör allt tekniskt som klassificeras som support. Vi hanterar också en dedikerad wordpress-server för alla 50 webbplatser.

Detta är inkluderat i priset:
50 WordPress optimerade dedikerade installationer baserade på Google Cloud.
20 timmar dedikerad support räknade i minuter.

Varför WP-support?

Vad är WP-Support - Om oss

WP-Support grundades 2017 med en önskan om att skapa den bästa WordPress support och hosting plattform i världen. Vi är veteran WordPress utvecklare som insåg att pålitlig WordPress Support byggde på banbrytande teknik med fokus på kundsupport och prestanda på din WordPress webbplats. Men hastighet, säkerhet och stabilitet beaktades inte en industristandard.

WP-Supportoch Helsingborg Design LABbestämde sig för att göra skillnad och ändra det.

Sedan vi bestämde oss för att göra just det och har arbetat väldigt hårt sedan vi lanserade. Idag är WP-Support ett internationellt team med engelsk- och svensktalande supportagenter bakom 12 fullstack i internatio- nella wordpress-utvecklare och 6 webbdesigners.

WP-Support har sedan dess lansering att driva gränserna för vad som är möjligt i branschen sedan dess. Vi fokuserar helt enkelt på vad vi tror på och detta har resulterat i att locka likasinnade kunder som letade efter en bättre lösning för att upprätthålla och driva en wordpress-webbplats.

Våra tjänster är snabba

Webbplatshastigheten beaktas av sökmotorer, det påverkar kraftigt konverteringar och användarupplevelse. Vi tar hastigheten för infrastruktur och svarstider mycket seriöst.

Vi är alltid i toppskick.

Hosting-teknik går fram med en fenomenal takt. Vi håller oss i framkant av dessa förändringar och omfamnar dem, så din webbplats alltid har övergripande.

Vi är pålitliga

Det är kärnan i vår verksamhet. En av de största problemen i hosting idag är ”det okända”. Från vår hårdvaru- och mjukvaruinfrastruktur till vår supportpersonal – så kan du alltid räkna med oss.

Support som bryr sig

Stöd är vår främsta prioritet. Pro-aktiva WordPress-experter till din tjänst, som når ut när din uppmärksamhet behövs.

Optimerad WordPress-stack

Vi använder inget annat än den senaste och bästa teknik stacken optimerad för WordPress. Från Ubuntu, PHP 7, HHVM, Nginx, HTTP / 2 och MariaDB, kommer dina webbplatser att kunna hantera höga trafikstunder med lätthet.

WP-Support Statistik

282

Antal kontorhemsidor vi hanterar

163

Antal klientwebbplatser vi hanterar

26

Antal supportagenter